November 24, 2011

Upp som en sol ned som en pannkaka.

Precis innan jag skulle åka iväg på min jobbresa hade jag, Marja, Linda och Kattis bestämt att vi skulle gå till Panna II och äta middag. Panna II är en indisk restaurang som är kända för sin galna belysning. När Hanna (syster) var här pratade vi också om att gå dit men av någon anledning blev det aldrig av och nu när vi skulle gå blev Marja sjuk och stannade hemma. Jag mötte i alla fall upp Linda och Kattis där.

Så här ser Panna II ut från gatan. Det är egentligen tre indiska restauranger som ser likadana ut (gissar att de delar kök). När man går förbi stressas man in av de tre inkastarna som står utanför.  

Lite närmare. Ni ser ju. Helt galet. 

Väl inne bländades vi av lamporna men lyckades tillslut fokusera på menyn och vi fick in mat. Kattis såg till att vi fick öl i glasen. Restaurangen har inget alkoholtillstånd så gäster får ta med sig själva. Det är inte så vanligt inne på Manhattan men jag har sett ett flertal här i Hoboken som har BYOB (bring your own beer). 

Maten var helt ok MEN vi så fort vi ätit upp men fortfarande hade öl kvar i glasen blev vi ivägkörda (andra gäster som väntade). Vi hade då suttit ner i 50 minuter. Givetvis var det högst ouppskattat. Ni kan läsa mer om vad som hände på Lindas blogg här.  

Skitsura gick vi från Panna II och svor på att aldrig komma tillbaka. För att sudda ut de sura minerna tog Linda oss till Rue-B. Vilken liten pärla! Opretentiöst, live musik och goda drinkar.

Linda, Kattis och drinklistan. Jacke kom också lite senare.  

Kvällen som började fantastisk bra med ett litet litet avbrott slutade med att jag gick från Rue-B lite euforisk och tyckte det var en av de bästa kvällarna. Underbara människor!

No comments:

Post a Comment